Braziliaans Jiu Jitsu

Wist je dat Braziliaans Jiu Jitsu niet alleen een effectieve vorm van zelfverdediging is, maar ook een sport die zowel fysieke als mentale kracht bevordert.
Met de nadruk op techniek en grappling, verbetert BJJ niet alleen je conditie, maar ontwikkelt het ook mentale weerbaarheid en strategisch denken.

Als zelfverdedigingssport biedt BJJ een realistische aanpak voor verschillende situaties. Door te begrijpen hoe je lichaam effectief kunt gebruiken tegen een tegenstander, vergroot je je zelfvertrouwen en verbeter je je vermogen om jezelf te beschermen.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, je conditie wilt verbeteren of je zelfverdedigingsvaardigheden wilt aanscherpen, Braziliaans Jiu Jitsu is een waardevolle toevoeging aan je levensstijl.
Het biedt niet alleen een fysieke workout, maar vormt ook een pad naar zelfverbetering en empowerment. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van BJJ en ontdek de vele voordelen voor zowel lichaam als geest.

Boek HIER jouw proefles en we nemen je graag mee in de wereld van BJJ.

 

Boxercise

Boxercise is een leuke, uitdagende en veilige training die zeer goed is voor stressvermindering en toegankelijk voor alle leeftijden en fitnessniveaus.

Boxercise is een methode om verantwoord, intensief, veilig, leuk en effectief te werken aan ‘boxing skills’, gecombineerd met elementen uit de fitness. Boxercise helpt mensen gezonder en weerbaarder te worden.

Tijdens onze Boxercise lessen leren wij mensen om op een speelse wijze vertrouwd te raken met de technisch correcte uitvoering van de basistechnieken van het boksen om vervolgens met behulp van deze technieken accenten te leggen op conditie, kracht en uithoudingsvermogen.

Wist je dat Boxercise een No Contact Sport is

Dit betekent dat de deelnemers bij ons niet sparren in de trainingen van Boxercise. We verzekeren hierbij de veiligheid voor alle leden, en deelname voor iedereen is hiermee gegarandeerd.

Durf jij die uitdaging aan te gaan om boksen te combineren met jou conditie?
Ja, ik trek mijn bokshandschoenen aan.

BOKS IT OUT trajecten

Wij geloven in de kracht van ervaringsleren.

Daarom bewegen wij veel met mensen, boksen o.a. natuurlijk, maar ook veel andere werkvormen. We werken themagecentreerd, dus niet zozeer de vorm, maar jouw vraag is leidend voor de aanpak. Denk aan thema’s als:

  • loopbaan, outplacement
  • boosheid, verdriet
  • relaties, scheiding
  • je plek innemen
  • (persoonlijk) leiderschap
  • pesten

Klik hier voor meer informatie

Weerbaarheidstrainingen

Misschien is je eerste idee bij weerbaarheidstraining dat het voor kinderen is die gepest worden. Klopt, dat is het ook. Maar het is ook voor BOA’s, baliemedewerkers, professionals uit de bank- en verzekeringswereld. En natuurlijk voor opgroeiende jeugd.

Wat ook kan is dat mensen tegen jou zeggen dat jij zo hard bent, terwijl jij geen idee hebt wat ze bedoelen. Je bent gewoon eerlijk.Beide hebben te maken met beter leren voelen. Als je gedrag, denken en voelen op 1 lijn liggen ben je weerbaar. Dan klopt de hoeveelheid ruimte die je inneemt met de ruimte die je nodig hebt.

Een weerbaarheidstraining kan je hierbij helpen. Als jij je niet sterk voelt moet je aan de slag. Want jij bent de enige die dit kan oplossen.

Klik hier voor meer informatie

Personal trainingen

100% aandacht voor jou.

Nieuwe Personal training leden starten bij Fierce&Fit altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Bij onze locatie geniet je van professionele begeleiding tijdens je workouts, geleid door de ervaren trainers van Fierce&Fit. Ontdek de voordelen van persoonlijke aandacht en afgestemde trainingen, zodat elke sessie jou dichter bij jouw fitnessdoelen brengt.

Investeer in jezelf en maak de keuze voor gerichte begeleiding. Klaar om de uitdaging aan te gaan en een gezondere, sterkere versie van jezelf te worden?

Neem contact met ons op en start jouw persoonlijke fitnessreis vandaag nog!

*Vraag naar de voorwaarden.

Klik hier om met ons in contact te komen

Sportieve weerbaarheidskamp voor kinderen

We zijn voor 2024 druk achter de schermen bezig om een geweldig weerbaarheidskamp voor kinderen op te zetten.
Wil je een tipje van sluier?
Klik dan Hier

HIIT-trainingen

Wist je dat wij al onze circuit trainingen per dag afstemmingen op de leden die bij ons boeken om het voor iedereen zo leuk en uitdagend te maken.

Dus boek een proefles en ervaar het zelf!
Klik hier

Fitness (onbeperkt toegankelijk tijdens openingsuren)

Wist je dat tijdens onze openingstijden jij gebruik kan maken van de locatie om aan de slag te gaan met jou eigen trainingschema?

Wil je hulp of een opmaat gemaakte trainingsschema, dat kan!
Dan maken wij die voor jou.