BOKS IT OUT trajecten


Jongeren.
Een kwetsbare doelgroep. Vooral in de puberteit. Tijdens het ontwikkelen van de eigen identiteit, worstelen veel jongeren met verleidingen – zoals alcohol of drugs – met faalangst, een negatief zelfbeeld, pesten, boosheid of een gebrek aan motivatie.

Jonge mensen zijn vol in ontwikkeling. Ze zitten ergens in het midden tussen jongen en man, meisje en vrouw.

En dat is een lastige fase – zéker in een wereld die zoveel van je vraagt en waar vergelijken de norm is.

Voor ouders is deze fase ook moeilijk. Loslaten, botsen, en het gevoel weinig invloed te hebben. De vraagt rijst: als ík mijn kind al niet meer kan bereiken, wie dan wél?!

Bewegen, boksen brengt je dichtbij je primaire stijl.

Je gaat bij jezelf reflexen herkennen. Voelen en ervaren wordt getriggerd door doen.

Daarom dat we niet alleen gesprekstechnieken inzetten. Bewustwording ontstaat door ervaring, niet alleen door kennisoverdracht.

In een blend van doen en denken zetten we je stil, zodat je verder kunt. We helpen met je met kleine stappen in gedragsverandering.

Dit doen we door grote doelen te vertalen naar kleine actiestappen.

Trauma

Als je hulpvraag te maken heeft met een trauma dan is het gebruikelijk dat wij niet de enige hulpverlener zijn. Vaak zijn er al gesprekken met een psycholoog. andere proffessionals en is er bijvoorbeeld EMDR toegepast. Maar alleen praten is niet altijd voldoende, de emoties die in het lichaam zijn opgeslagen en soms door triggers of angst- en paniekaanvallen nog naar boven komen, mogen ook verwerkt. Dan kan bokscoaching een mooie aanvulling zijn op je hersteltraject.


Wij bieden ook trajecten aan voor PO en VO scholen en bedrijven.

Wil je investeren in groei?

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek (gratis en vrijblijvend) om te bekijken wat (boks)coaching voor jou kan betekenen