SPORTIEVE, VEILIGE EN LEUKE KINDERKAMPEN VOOR KINDEREN VAN 6 T/M 14 JAAR IN HALDERBERGE-BREDA EN OMGEVING!

HERKEN JIJ DIT?

 -Vind je het moeilijk om je kind gedurende de vakantieperiode bezig te houden?

 -Wil je er zeker van zijn dat je kind een onvergetelijke vakantie beleeft?

 -Wil je dat dit ook een leuke en educatieve ervaring is?

 -Zie je graag dat je kind zowel fysiek als mentaal weerbaarder wordt?

 -Heb je het gevoel dat je kind te veel tijd online doorbrengt en wil je dat ze tijdens de schoolvakanties actief en betrokken zijn?

-Vraag je je af hoe je je kind kunt stimuleren om nieuwe vrienden te maken en daarmee zijn/haar sociale vaardigheden kunt verbeteren?

Dit is écht allemaal mogelijk!

Met ons Weerbaarheidskamp zal je kind

 -Zijn/haar zelfvertrouwen vergroten

 -Weerbaarder worden en beter voor zichzelf leren opkomen

 -Fysiek sterker worden

 -Een betere emotie- en zelfbeheersing hebben

 -Beter zijn/haar eigen gevoelens en grenzen kunnen aangeven én die van de ander onder- herkennen

 -Een betere houding en uitstraling hebbben

 -Leren hoe hij/zij zijn/haar stem het beste kan gebruiken


"Wist je dat we naast de mat binnen ook, creatief, sportief en zelfs buiten activiteiten hebben tijdens deze kamp, en we zelfs een rusthoek hebben voor de kids?"

INFORMATIE VOOR OUDERS

ONVERGETELIJKE KINDERKAMPEN

Als ouder of verzorger wil je er zeker van zijn dat je kind in goede handen is. Wij zijn ons er zeer van bewust dat wij een grote verantwoordelijkheid dragen.

In ons kinderkamp bieden wij een totaalpakket van trainingen, zorg en aandacht, lunch en tussendoortjes (All Inclusive!). De kinderen zijn bij ons in een andere omgeving, de hele dag actief bezig met leuke sporten en activiteiten. Dat maakt ons kamp tot een onvergetelijke ervaring!

WAT MAAKT DEZE KINDERKAMP ZO SPECIAAL?

De kinderkampen zijn ontstaan vanuit het enthousiasme van het trainersteam. Ons team is de gehele dag bezig met kinderen. De trainers zijn tevens de gediplomeerde begeleiders van het kamp.

Uit onze ervaring blijkt dat kinderen na ons kinderkamp thuiskomen met een hele rits nieuwe vrienden. De ontspannen sfeer in het kamp bevordert het sluiten van vriendschappen. Indien nodig ondersteunen onze instructeurs hierin.

Uit ervaring weten wij dat ongeveer de helft van de kinderen samen met een broer of zus, of met een vriend of vriendin naar het kamp gaat. Wij doen ons best om deze kinderen bij elkaar elkaar te plaatsen of in sommige gevallen dat juist niet te doen 😉

LEEFTIJDSCATEGORIE

Het kamp is helemaal gericht op kinderen van 6 t/m 14 jaar. Om de activiteiten zo goed mogelijk toe te spitsen op de capaciteiten, het leerniveau en de wensen van de kinderen, hanteren we verschillende leeftijdscategorieën tijdens de trainingen.

VEILIGHEID VOOR ALLES

Veiligheid van de kinderen staat voorop. Voor al onze kinderkampen hebben wij uitgebreide risicoanalyses gemaakt. Het team is opgeleid in het bewaken van veiligheid. Iedereen houdt zich aan vastgestelde afspraken en regels, zodat de kinderen in een veilige omgeving zorgeloos van hun kamp kunnen genieten.

Doe mee aan het Kinderkamp en ervaar zelf wat het effect is!